Malteški Dvori

Oskrbovana stanovanja

Na voljo 19 oskrbovanih stanovanj v objektu 06
Poglej več

Malteški dvori

Sodobna zasnovana stanovanjska soseska “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela, obdana z naravo nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom izjemno ugodna pa je, s svojo geografsko lego ter hitrim dostopom do AC križa, vsem aktivnim in mobilnim stanovalcem, ki dnevno poslovno migrirajo proti Ljubljani (slabih 30 min ) ali Celju in Mariboru.

Oskrbovana stanovanja

Glede na lokacijo, standard in opremljenost predstavljajo oskrbovana stanovanja v Polzeli nov in drugačen način bivanja starejših.

Stanovanja bodo zgrajena v neposredni bližini doma starejših, okolica objekta bo parkovno urejena, Pogoji bivanja bodo podobni kot v lastnem stanovanju, stanovalci bodo samostojni, imeli pa bodo tudi potrebno zasebnost.

Ravna lega brez visokih okoliščih objektov na vzhodni in južni strani nudi razkošje sonca skozi celoten dan ne glede na letni čas.

Pri snovanju  projekta smo dali veliko pozornost travnatim površinam, ki skupaj   prostranimi sosednjimi kmetijskimi zemljišči  ter gozdovi nudijo enostaven vsakdanji pobeg v naravo.

Strateška lokacija nudi hiter ter neprometen dostop do AC križa v smeri Šempetra ali preko Pariželj.

Ugodni krediti za kupce stanovanj

· ugodnejši kreditni pogoje od standardne ponudbe stanovanjskih kreditov Gorenjske banke;
· možnost zavarovanja kredita z nepremičnino;
· svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije;
· podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Gradnja oskrbovanih stanovanj

V vsa stanovanja bo neoviran dostop za uporabnike z omejenimi zmožnostmi.

Objekt je namreč projektiran brez arhitektonskih ovir in bo imel dvigalo. V vsakem stanovanju bo nameščena tudi oprema, ki bo omogočala uporabnikom 24 urno direktno povezavo z dežurno zdravstveno službo.

Galerija

Se zanimate za nakup?

Kontaktirajte nas


MALTEŠKI DVORI d.o.o.

Kidričeva ulica 24
3000 Celje