Malteški Dvori

Objekti

Gradnja

V naselju ležita dva objekta. Objekt 05 s sodobnimi stanovanji za vse generacije, ter objekt 06 z oskrbovanimi stanovanji, namenjena upokojencem in drugim starejšim osebam po 65. letu starosti.

V objektu 05 je v nadzemnih etažah urejenih 38 stanovanjskih enot. Stanovanja so različnih tipologij in velikosti, od dvosobnih do štirisobnih stanovanj. Zunanji prostor bo urejen kot zazelenjena površina z drevesi in grmovnicami ter tlakovanimi potmi, pritlična stanovanja pa bodo imela neposreden dostop do, z ograjo zavarovanih, lastnih atrijev različnih površin namenjenih izključno lastnikom stanovanj v pritličju.

V objektu 06 je v nadzemnih etažah urejenih 19 stanovanjskih enot, ter skupni prostor za druženje v pritličju objekta. Stanovanja so v velikosti od 35 do 55 m2 in imajo dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, ločeno spalnico in kopalnico, lože oz. balkone, pritlična pa tudi dostop do ograjenega atrija z zelenico. Objekt je projektiran brez arhitektonskih ovir, z dvigalom. V vsakem stanovanju bo nameščena tudi oprema, ki bo omogočala uporabnikom 24 urno direktno povezavo z dežurno zdravstveno službo.

Objekt 05

Objekt je zasnovan v obliki zalomljene črke C in v največji meri ustvarja in ohranja zelene površine. Tlorisna površina je sestavljena iz dveh delov, ki sta tudi ločena na vhod A in B. S svojo obliko objekt omogoča maksimalno osončenost teras in balkonskih lož.

Objekt 06

Na sončni in mirni lokaciji v centru kraja Polzela in v neposredni bližini Doma starejših pripravljamo projekt izgradnje 19 oskrbovanih stanovanj. Stanovanja bodo namenjena predvsem tistim, ki potrebujejo delno pomoč in nego po potrebi, obenem pa lahko še samostojno bivajo.

Tehnične lastnosti

Kontaktirajte nas


MALTEŠKI DVORI d.o.o.

Kidričeva ulica 24
3000 Celje